Καλεσμένος στη Θεσσαλική Τηλεόραση ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος

Στο «Μακαζίνο της Θεσσαλίας» για να σχολιάσει την την επικαιρότητα βρέθηκε  ο Γ. Αναγνωστόπουλος, ως πολιτευτής της Ένωσης Κεντρώων νομού Λάρισας.

Για μια ακόμα φορά αναφέρθηκε στην πλήρη απόρριψη της συμφωνίας των Πρεσπών και επανέλαβε τη θέση του κόμματος για καμία παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας, Ανέφερε ότι η θέση αυτή του Βασίλη Λεβέντη υπάρχει δεκάδες χρόνια, τότε που προειδοποιούσε για τον εθνικό και οικονομικό όλεθρο που θα επέλθει, και δεν προέκυψε τώρα για ψηφοθηρικούς σκοπούς. Επίσης, έριξε τα βέλη του στη Νέα Δημοκρατία, το Κιν.Αλ., το Ποτάμι, και τους Αν.Ελ. για τη στάση τους στο θέμα της Μακεδονίας, καθώς και για τους διάφορους πατριδοκάπηλους που ξεπετιούνται τώρα και προσπαθούν να υφαρπάξουν την ψήφο του ελληνικού λαού.

Αναφέρθηκε επίσης στις προεκλογικές δεσμεύσεις του κ. Τσίπρα για στήριξη των χαμηλόμισθων, για πάταξη της διαφθοράς, για το σκίσιμο των μνημονίων, για τη μείωση του αφορολόγητου και τα αποτελέσματα της διακυβέρνησής του. Μίλησε για την  γραφειοκρατία που καλπάζει, τον ιδιωτικό τομέα που ασθμαίνει, για τους 1.500.000 Έλληνες που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, για την υποστελέχωση παιδείας και υγείας, για τις πελατειακές σχέσεις και την ανεργία.

Αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα των εκλογών και στο ενδεχόμενο συγκυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με το Πασοκ, καλώντας τον κόσμο να θυμηθεί τη διαφθορά, τις μαύρες σακούλες που έκαναν βόλτα στους διαδρόμους, τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων, τους κομματικούς διορισμούς επί των δικών τους κυβερνήσεων και να αποφασίσει που θα δώσει τη στήριξή του.

Στο πλαίσιο της συζήτησης επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την τραγική οικονομική πολιτική που ασκεί,  με τα επιδόματα και τους μποναμάδες  που δίνει  και τα ονομάζει «ανάπτυξη» και αναρωτήθηκε αν μπορεί να ζήσει ένας πολιτικός από αυτούς που νομοθετούν με 400 ευρώ με τα οποία ζουν πολλοί συμπολίτες μας.

Ο κ. Αναγνωστόπουλος μίλησε για τα ζητήματα των αναπληρωτών αναφερόμενος στα χημικά και το ξύλο που έριξε η κυβέρνηση στους αναπληρωτές, στο νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας και εξήγησε τι είναι ο θεσμός του αναπληρωτή.

Τέλος, κάλεσε τον κόσμο να εμπιστευτεί ανθρώπους που έχουν εργαστεί στην ζωή τους, που δεν πολιτεύονται επειδή φέρουν ένα «βαρύ» επίθετο, που έχουν ξεχωρίσει στον κλάδο τους και είναι διατεθημένοι να προσφέρουν στον τόπο στον οποίο εκλέγονται, αλλά και στην χώρα.

 

Δείτε παρακάτω το σύνολο της συνέντευξης: https://youtu.be/znZjwifAB9g

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *